Mansystems lanceert SMART Digital Factory tijdens Mendix World 2019

by | Mar 5, 2019 | Press Release NL

Met een nieuwe strategie voor het low-code development platform Mendix realiseert Mansystems een sneller ontwikkelproces voor enterprise applicaties.

Mansystems, de grootste Expert Partner voor implementatie, training en support voor het low-code ontwikkelplatform Mendix, lanceert tijdens Mendix World 2019 in Rotterdam Ahoy de SMART Digital Factory voor organisaties.

Met de SMART Digital Factory van Mansystems kunnen organisaties nog sneller waarde uit hun digitaliseringsproces halen. Het versnelt de time-to-market van applicaties en helpt organisaties hun low-code strategie te bepalen, uit te voeren en te borgen. Zo wordt de belofte van waarde voor organisaties die applicaties ontwikkelen met low-code nog beter ingelost.

Het afgelopen jaar heeft Mansystems onderzocht op welke wijze bedrijven nog beter geholpen kunnen worden met het sneller en gecontroleerd creëren van businesswaarde door het bouwen van applicaties met Mendix.

“Als we kijken naar de doelen en aspiraties van onze klanten zien we een aantal tegenstrijdigheden. Om de concurrentie voor te blijven, kiezen bedrijven voor de ontwikkelsnelheid van het Mendix-platform”, zegt Arnold Zwart, CEO van Mansystems. “Maar op het moment dat bedrijven Mendix strategisch gaan inzetten, gaan meer factoren een rol spelen. Het aantal releases neemt toe, applicaties worden complexer en organisaties stellen hogere eisen aan kwaliteit, controle en security. Daarnaast is de borging van kennis over low-code in de organisatie een steeds belangrijkere factor om de ontwikkeling van applicaties te kunnen versnellen.”

Hierdoor is het risico aanwezig dat organisaties wederom verzanden in een traditionele IT-aanpak met voortdurend testen, monitoren en het inrichten van securityprocessen, waardoor het concurrentievoordeel en de snelheid van werken onder druk komen te staan. Met de introductie van SMART Digital Factory lost Mansystems deze problemen op.

De SMART Digital Factory omvat een aantal onderdelen: het beschrijven van het proces van digitale executie, de benodigde rollen en verantwoordelijkheden voor business & IT alignment, de te volgen processen, de noodzakelijke automatisering en tools die daarbij horen, de best practices en de juiste manier van opleiden. Alle onderdelen zijn specifiek gecreëerd voor het Mendix-platform waardoor je de robuustheid van het IT-proces borgt, maar niet de snelheid van low-code development verliest.

Bij organisaties die een eigen Mendix Competence Center starten, rolt Mansystems ook de SMART Digital Factory uit. Binnen de organisatie ontstaat zo meer kennis en kunde en zo waarborgen ze de continuïteit van het uitrollen hun digitale executie.

Bewezen successen

In samenwerking met een aantal klanten heeft Mansystems de SMART Digital Factory ontwikkeld. Onderdelen van de SMART Digital Factory zijn al bij verschillende klanten succesvol geïmplementeerd. Voorbeelden van deze klanten zijn Louwman, Achmea en Cargolux. Ook maakt een groot aantal klanten al gebruik van de opleidingen en tools die Mendix-developers ondersteunen in hun ontwikkeling.

Arnold Zwart: “Ook de Enterprise-markt maakt steeds vaker gebruik van Mendix als ontwikkelplatform en Mansystems is ervan overtuigd dat de totaaloplossing SMART Digital Factory een cruciale factor is bij het bereiken van de businessdoelstellingen in relatie tot het opleveren van succesvolle applicaties.”

Wouter van Dee, Manager Solutions: “Het voordeel van traditionele IT-processen is de borging van kwaliteit, maar ze staan niet garant voor snelle ontwikkeling. De snelheid van ontwikkelen is vaak het doorslaggevende motief van bedrijven om te kiezen voor low-code. De SMART Digital Factory van Mansystems optimaliseert de snelheid van ontwikkelen in low-code, terwijl de kwaliteit is gewaarborgd. Snelheid en kwaliteit gaan hand in hand.”

De komende weken zal Mansystems meer bekend maken over de totaaloplossing SMART Digital Factory.

Over Mansystems

Mansystems, met meer dan 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van zakelijke applicaties, streeft ernaar klanten een compleet dienstenpakket aan te bieden met de garantie dat dit leidt tot innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Het beste advies, de beste consultancy, de beste implementatie, de beste support en maintenance, de juiste opleiding en de juiste tools. Met informatie over best practices van het low-code development platform Mendix, de kennis van de markt en de oplossingen en de mogelijkheden genereert Mansystems voor organisaties de meeste businesswaarde. De Mansystems Mendix Academy biedt opleidingen, trainingen en bootcamps voor iedereen die zich wil bekwamen in het ontwikkelen van applicaties. Mansystems telt meer dan 120 medewerkers en heeft vestigingen in Nederland en Duitsland.

Over Mendix

Wereldwijd gebruiken al meer dan 4.000 bedrijven Mendix bij de ontwikkeling van applicaties. Mendix is inmiddels wereldleider op het gebied van low-code applicatie-ontwikkeling. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is in 2005 ontstaan vanuit de behoefte om de implementatie van softwareprojecten te verbeteren. Sinds 2012 is het hoofdkantoor van Mendix gevestigd in de Verenigde Staten en in 2018 werd Mendix door Siemens overgenomen. Het voordeel van Mendix als ontwikkeplatform is dat bedrijven zes keer sneller apps kunnen ontwikkelen met 70 procent minder resources. Met de inzet van Mendix als ontwikkelplatform kunnen business en IT beter met elkaar communiceren bij maken van applicaties.

Mansystems Blog

We love to share our knowledge with you. On our blog you can read about subjects like Mendix, low-code, UX and much more!

linkedin

We are on linkedin

instagram

We are on INSTAGRAM

youtube

We are on YOUTUBE

youtube

We are on TWITTER

Contact Us

Please contact us if you have any questions or if you think we can help you!

Office Barneveld

Energieweg 60-62
3771 NA Barneveld
The Netherlands

Office St. Ingbert

Poststraße 43
66386 St. Ingbert
Germany

Office Rijsenhout

Bennebroekerweg 93 U
1435 CH Rijsenhout
The Netherlands

Office Wiesbaden

Weidenbornstraße 8a
65189 Wiesbaden
Germany

Subscribe To Our Blog

Join our mailing list to receive the latest blog from our team.

Thank you for subscribing to our blog!

Pin It on Pinterest

Share This